- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Sprijinul pentru Grecia poate intarzia dupa arestarea lui Strauss-Kahn

15 May, 17:11 • Redactia DailyBusiness
Arestarea directorului general al Fondului Monetar International (FMI), Dominique Strauss-Kahn, ar putea cauza unele intarzieri in planurile Uniunii Europene si FMI de sprijin financiar pentru Grecia, a afirmat duminica un inalt oficial elen.
Sprijinul pentru Grecia poate intarzia dupa arestarea lui Strauss-Kahn

Strauss-Kahn trebuia sa aiba duminica o intalnire cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, si sa participe luni la o reuniune a ministrilor de Finante din zona euro pentru discutarea crizei datoriilor suverane si a programului de sprijin financiar pentru Grecia.

„Aceasta situatie ar putea cauza unele intarzieri pe termen scurt. Strauss-Kahn era foarte bine informat despre Grecia”, a spus oficialul, citat de [url=http://www.mediafax.ro/economic/arestarea-sefului-fmi-poate-cauza-intarzieri-in-programul-financiar-pentru-grecia-8267786/]Mediafax[/url].

Seful Fondului Monetar International a fost retinut sambata seara pe aeroportul JFK din New York si urmeaza sa fie pus [url=https://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/strauss-kahn-va-primi-peste-250-000-daca-va-fi-demis-62420/]sub acuzare pentru agresiune sexuala[/url].