Subway ajunge in Pantelimon

26 May, 10:50 • Redactia DailyBusiness
Reteaua Subway deschide al 12-lea restaurant din Bucuresti si al 24-lea din Romania in Mega Mall, centrul comercial inaugurat recent in cartierul Pantelimon.
Subway ajunge in Pantelimon

Restaurantul este situat in zona de food court a spatiului comercial, iar numele francizatului este Liviu Mirea. Noua unitate Subway va avea pentru inceput o echipa de 6 angajati si va functiona intr-un spatiu cu o suprafata de 43 mp.  

„Aceasta deschidere este un o componenta importanta a politicii noastre de extindere si reflecta faptul ca 2015 este un an important in consolidarea retelei Subway in Romania”, declara Rumen Radev, Subway Development Agent.  

Designul noii locatii este o combinatie intre un restaurant Subway tipic si localurile pitoresti italiene. 

Subway implineste anul acesta 50 de ani de existenta la nivel mondial. Lantul de restaurante si-a extins activitatea dincolo de granite in 1984, cand a deschis primul restaurant in afara Americii de Nord, in Bahrain – o mica insula din Orientul Mijlociu. Astazi, exista peste 15.000 restaurante Subway in afara Statelor Unite si peste 43.579 restaurante la nivel global.

Pe piata din Romania a intrat in 2012, cand a fost deschis primul restaurant in Bucuresti. In Romania sunt 24 de restaurante in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Ploiesti, Suceava, Sibiu, Oradea, Alba Iulia si Brasov.

Vezi ce chiriasi mai are Mega Mall in afara de Subway.