- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

TBI Credit IFN imprumuta 3,4 milioane euro de la Raiffeisen Bank

27 Jun, 10:02 • Redactia DailyBusiness
TBI Credit IFN SA va imprumuta 10,8 milioane lei (circa 3,4 milioane euro) de la Raiffeisen Bank SA pentru refinantarea unor credite restante, contractate in contul unor creante de la clienti.
TBI Credit IFN imprumuta 3,4 milioane euro de la Raiffeisen Bank

Imprumutul va fi folosit si pentru refinantarea creditelor de nevoi personale acordate persoanelor fizice de catre TBI Credit IFN.

Creditul va avea o scadenta la cinci ani de la data semnarii contractului, dar nu mai tarziu de 31 ianuarie 2011, iar rambursarea se va face in rate lunare, se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

TBI Credit IFN SA garanteaza creditul cu ipoteca pe contul de colectare, contul de garantie si conturile curente deschise la banca, prin cesionarea dreptului de autor in conditiile contractelor de imprumutat pentru bunuri de consum, precum si prin bilet de ordin.

In 2006, actionarii societatii TBI Credit IFN au decis majorarea capitalului social al companiei cu suma de 2,82 milioane lei (800.000 euro), de la 12,15 milioane lei la aproape 15 milioane lei (circa 4,25 milioane euro), potrivit datelor publicate pe 13 octombrie 2006 in Monitorul Oficial.