Ursus vinde bere nefiltrata la halba si in Bucuresti

22 Jun, 15:13 • Redactia DailyBusiness
Ursus, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata locala a berii, a lansat berea nefiltrata la halba si in Bucuresti, dupa ce timp de un an acest sortiment a fost disponibil doar in Cluj.
Ursus vinde bere nefiltrata la halba si in Bucuresti

Berea Ursus Nefiltrata are un termen de garantie de 7 zile. Specialitatea va fi disponibila doar la halba in 40 de locatii din Bucuresti, printre care Fire Club, Gin Factory, Curtea Berarilor, Piranha, Irish Pub Unirii, Beautiful si Texas.

Compania a lansat sortimentul de bere nefiltrata in iulie 2011, odata cu inaugurarea mini-fabricii de productie din Cluj, in care s-a investit peste 1 milion de euro.

Ursus Breweries, subsidiara a SABMiller plc, are sediul central in Bucuresti si detine fabrici de bere in Timisoara, Buzau si Brasov si o mini facilitate de productie in Cluj.

Marcile Ursus Breweries sunt: Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar si Pilsner Urquell.

[url=https://www.dailybusiness.ro/stiri-companii/romanii-au-baut-cu-5-mai-putina-bere-in-t1-77391/]Piata berii din Romania[/url] a inregistrat in primul trimestru o scadere de 5%. Facand o comparatie cu rezultatele perioadei similare din 2008 – anul de referinta pentru consumul local – scaderea pe primele trei luni ale anului 2012 este de 23%, potrivit Asociatiei Berarii Romaniei.