- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Veste buna de la FMI: Economia va creste la anul

30 Oct, 17:33 • Redactia DailyBusiness
Jeffrey Franks, seful delegatiei FMI in Romania, a declarat, sambata, ca reprezentantii Fondului l-au pus la curent pe presedinte cu optiunile existente si actiunile necesare "pentru a putea merge inainte", mentionand ca institutia considera ca Romania va inregistra crestere economica in 2011.
Veste buna de la FMI: Economia va creste la anul

Intrebat ce au discutat cu presedintele Basescu, Franks a afirmat, la finalul intalnirii cu liberalii, ca reprezentantii Fondului l-au pus la curent pe presedinte cu optiunile si actiunile care trebuie luate in vederea incheierii unui nou acord, scrie Mediafax.

El a subliniat ca „obiectivul cheie” al viitorului acord va fi consolidarea realizarilor privind stabilizarea economica obtinute prin ultimul acord . „Dar trebuie sa adaugam la asta reforme structurale care vor genera in viitor o crestere economica mai mare. Cu acest lucru cred sunt de acord toate partidele politice – ca economia sa se dezvolte mai repede si cheia unei dezvoltari mai rapide este sa continuam procesul de reforme structurale”, a adaugat seful delegatiei FMI in Romania.