- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Vladescu este ingrijorat ca peste trei, sase luni sau 1 an ar putea fi mai rau decat acum

27 May, 11:47 • Redactia DailyBusiness
Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a declarat joi ca nu exista in acest moment semne ca peste trei luni, sase luni sau un an ar putea sa fie mai bine din punct de vedere economic si este ingrijorat ca situatia s-ar putea inrautati in aceasta perioada.
Vladescu este ingrijorat ca peste trei, sase luni sau 1 an ar putea fi mai rau decat acum

„Este mult mai dificil decat ne inchipuiam acum un an, acum sase luni sau acum trei luni. Si ceea ce ma ingrijoreaza cel mai tare este ca nu exista in acest moment semne ca peste trei luni, sase luni sau un an ar putea fi mai bine. Ar putea fi mai rau, iar aceasta evidenta a evolutiilor la nivel global face parte din ratiunile pentru care am luat decizii extrem de delicate, extrem de dificile si costisitoare din punct de vedere uman si politic”, a spus Vladescu.

El a afirmat ca ceea ce se intampla la nivel global „scapa intelegerii” tuturor celor care sunt implicati in politica, economie si administratie, dar exista semne de actiune si cel mai important lucru este ca autoritatile sa fie active cand contextul se schimba si nu reactive, cum a fost cazul Greciei.