Internet/New Media

8 aplicatii pe care toti ar trebui sa le avem in telefon

08 Feb, 00:08 • Redactia DailyBusiness
Piata aplicatiilor pe smartphone este inundata - sunt mai mult de 2 milioane si se inmultesc in fiecare zi. Ne sunt familiare optiuni populare precum Facebook sau Google Maps, chiar si altele care nu au o valoare prea mare. Dar sunt unele mai putin renumite, care chiar sunt foarte utile. Vezi cele 8 mici "bijuterii" care te vor ajuta sa-ti organizezi mai bine viata.
8 aplicatii pe care toti ar trebui sa le avem in telefon

1. Horizon

Nu e enervant cand unii posteaza video-uri care au fost inregistrate cu smartphone-ul tinut vertical? Acest lucru taie din imagine, facand-o sa para mult mai mica. Daca uiti mereu sa tii telefonul vertical atunci cand inregistrezi un video, aceasta este aplicatia potrivita pentru tine. Indiferent cum vei tine telefonul, video-ul va fi in format landscape/orizontal.

2. Sleep Cycle Power Nap

Cercetatorii au aratat ca un pui de somn este mult mai revigorant decat un somn lung in timpul zilei. Aceasta aplicatie te ajuta sa nu dormi mai mult decat e cazul, printr-o alarma  fina la momentul potrivit. Aplicatia include si o functie cu ajutorul careia poti dormi un ciclu de somn complet, pentru a nu risca sa te trezesti in mijlocul unui somn REM. Altfel, vei fi obosit tot restul zilei.

3. PaperKarma

Astazi este destul de usor sa tii mailurile de tip spam departe de inbox. Dar mailurile de tip junk care iti umplu casuta? In sfarsit, exista o aplicatie care rezolva aceasta problema. Aplicatia va contacta expeditorul pentru ca adresa ta sa fie eliminata din baza de date respectiva. Chiar functioneaza. 

4. Nu Skin TR90

Daca vrei sa iti gestionezi greutatea mai bine, aceasta este aplicatia potrivita. Nu numai ca te ajuta sa urmaresti dimensiunea taliei, de exemplu, dar te ajuta sa tii seama de tot ceea ce mananci si inregistreaza si exercitiile fizice pe care le faci. Asadar, dintr-o lovitura, poti urmari constant tot ce tine de sanatate si forma fizica, fiind incurajat la tot pasul sa iti tratezi corpul cu cea mai mare atentie.

5. RadarScope

Daca vrei sa vezi la un nivel superior ce se intampla cu vremea, trebuie sa stii ca aceasta aplicatie iti va furniza cele mai bune vederi radar de ultima asupra locurilor care te inconjoara. Daca esti un entuziast in ceea ce priveste vremea si vrei sa citesti informatiile la care au acces meteorologii,  aceasta este aplicatia potrivita pentru tine.

6. Any.Do

Nu mai e cazul sa iti faci lista cu lucruri de facut pe hartie. Cu aceasta aplicatie, toate lucrurile de care trebuie sa ai grija sunt chiar in fata ta. Functia „Moment” a aplicatiei iti arata dintr-o privire ce trebuie rezolvat imediat. In sfarsit, vei scapa de acel sentiment sacaitor ca ai uitat sa faci ceva.

7. Tunein Radio

Aceasta aplicatie iti da acces la peste 100.000 de statii radio, incluziv la o gramada se statii de sport din toata lumea. Vei putea astfel sa auzi ce mai face echipa ta preferata. Nu e doar aplicatia esentiala pentru iubitorii de sport, este aplicatia esentiala si pentru iubitorii de muzica.

8. SafeTrek

In unele momente din viata ta, poti simti ca viata ta este in pericol. Poate fi in timp ce mergi spre masina ta tarziu in noapte sau pur si simplu se poate intampla sa fii in partea gresita a orasului, la momentul nepotrivit. Cu SafeTrek, tot ce trebuie sa faci este sa apesi un buton care spune „Hold until safe”, iar daca se intampla ceva, da drumul telefonului si va suna imediat automat la politie, informand unde te afli. Aplicatia aceasta este mai buna decat spray-ul paralizant si a obtinut 5 stele, fiind considerata una dintre cele mai bune aplicatii pentru siguranta.

Sursa: Lifehack.org