- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Aldata a preluat grupul britanic de software Cosmic Solutions

25 May, 11:58 • Redactia DailyBusiness
Aldata Solution a preluat actiunile si activele Cosmic Solutions Ltd, companie britanica specializata in furnizarea de software pentru managementul categoriilor, cu o valoare de piata de aproximativ 3 milioane de lire sterline.
Aldata a preluat grupul britanic de software Cosmic Solutions

Aldata este furnizor de solutii de management pentru spatiul de retail si lanturi de aprovizionare, care eficientizeaza pozitionarea la raft si procesul de reaprovizionare in magazine.

Aldata si Cosmic au derulat deja programe comune de customer engagement si activitati de marketing si training, bazate pe competentele lor. Printre clientii actuali ai Cosmic se afla Unilever, Diageo, Johnson & Johnson, Glaxo-Smith-Kline, United Biscuits, Heinz, Kimberly Clark, Carlsberg si Constellation Wines.

„Achizitia Cosmic este al doilea pas al strategiei noastre privind managementul integrat al categoriilor dupa achizitia Apollo Space Management in 2008. Aceasta, impreuna cu solutiile de gestionare a spatiilor, a procesului de reaprovizionare si a lantului de distributie ofera clientilor nostri functionalitati de planificare unice”, a declarat Bertrand Sciard, presedinte si CEO, Aldata Solution.

In completarea tranzactiei, echipa Cosmic se va alatura Aldata intr-o divizie de business condusa de David Wilkins, director general cosmic. Reteaua globala de marketing Aldata, impreuna cu canalele de vanzari si reteaua de suport vor adauga noi dimensiuni distributiei internationale a Cosmic.