- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Au aparut primele imagini cu Nokia Lumia 920 si Lumia 820 (Foto)

01 Sep, 10:13 • Redactia DailyBusiness
Lansarea din 5 septembrie a noilor Nokia cu Windows Phone 8 pare sa fi fost oarecum compromisa. Pe internet au aparut deja primele imagini cu ceea ce par a fi urmasii Lumia 800 si Lumia 900.
Au aparut primele imagini cu Nokia Lumia 920 si Lumia 820 (Foto)

Se pare ca Nokia Lumia 920 are un ecran de 4,5 inci si se pare si camera cu tehnologie PureView, iar Lumia 820 un ecran de 4,3 inci si o camera Carl Zeiss. Ambele device-uri ruleaza, desigur, Windows Phone 8, potrivit Hit.ro

Pentru aceste lansari Nokia mizeaza in principal pe campania masiva de advertising derulata de Microsoft pentru Windows 8, sperand ca efortul de marketing al gigantului american va face mai populare smartphone-urile din gama Lumia.

Compania a pierdut peste 90% din valoarea de piata in ultimii 5 ani, dupa lansarea iPhone in 2007. Nokia este in pierdere de cinci trimestre consecutive, iar cele trei mari agentii de rating au retrogradat compania in categoria investitiilor cu caracter speculativ. 

Desi vanzarile Lumia sunt mult mai mici decat ale competitorilor, in special ale liderilor de piata Apple si Samsung, livrarile au depasit estimarile analistilor. Nokia a vandut in trimestrul al doilea 4 milioane de telefoane Lumia, depasind estimarile analistilor, care indicau un volum de 3,8 milioane de unitati.