- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Bucura-te de noul tau iPhone 4 de la Vodafone (P)

22 Dec, 13:15 • Redactia DailyBusiness
Vino la Vodafone si profita la maxim de iPhone 4, in cea mai performanta retea de Internet mobil din Romania, cu cea mai mare acoperire pentru serviciile de Internet mobil, la viteze de pana la 21,6 Mbps. Ai preturi speciale pentru iPhone, minute in retea si nationale, ca sa vorbesti cat vrei, si pana la 1,5 GB de trafic ca sa navighezi pe Internet fara griji.
Bucura-te de noul tau iPhone 4 de la Vodafone (P)

iPhone 4 vine la Vodafone cu o oferta speciala

Vodafone iti aduce preturi speciale la iPhone 4, impreuna cu mai multe pachete, care includ mii de minute in retea si nationale, SMS-uri, MMS-uri si trafic de Internet ca sa tii legatura cu toti prietenii tai. Pentru clientii Vodafone existenti, oferim in perioada Sarbatorilor de iarna preturi promotionale la iPhone 4, incepand de la 99 Euro, impreuna cu abonamentele iPhone.

iPhone 4 vine in oferta Vodafone Romania impreuna cu o mare varietate de planuri tarifare, care acopera toate nevoile de comunicare ale clientilor, utilizatori persoane fizice si clienti de business. Oferta este valabila atat pentru clientii Vodafone existenti, cat si pentru cei noi.
[img=1077][/img]
Pana la 1,5 GB de trafic ca sa navighezi fara griji de pe telefonul mobil

Cu pachetele speciale iPhone de la Vodafone ai la dispozitie cat trafic doresti ca sa ramai conectat oriunde si oricand la ceea ce te intereseaza. Poti naviga pe orice site doresti, ai emailul cu tine oricand, esti in legatura cu prietenii tai de pe retelele sociale preferate si ai acces la mii de aplicatii mobile. Este atat de simplu!

In plus, doar la Vodafone poti conta pe cea mai buna acoperire si cel mai rapid Internet mobil, prin reteaua UMTS 900 MHz, care acopera 90% din populatia tarii.

Vino in magazinele Vodafone si alege-ti oferta potrivita!

iPhone 4 te asteapta in 25 de magazine Vodafone din toata tara si prin magazinul Online Vodafone, la www.vodafone.ro/iphone. Lista magazinelor precum si detalii despre oferta la www.vodafone.ro.