Internet/New Media

Cine este noul CEO al Siemens Romania

10 Sep, 16:11 • Redactia DailyBusiness
George Catalin Costache (foto) este noul CEO al companiei Siemens Romania, incepand cu luna septembrie, in urma finalizarii mandatului de trei ani al lui Cristian Secosan.
Cine este noul CEO al Siemens Romania

Cu o experienta de sapte ani in companie, George Catalin Costache a ocupat din 2010 functia de country division lead pentru doua divizii – customer services si metal tehnologies – ambele facand parte din sectorul industrial, unul dintre cele patru sectoare de activitate ale Siemens Romania.

Costache este licentiat al facultatii de Inginerie Hidrotehnica din cadrul Institutului de Constructii Civile Bucuresti si experienta sa in domeniu cumuleaza 26 de ani. Prima functie de conducere a detinut-o incepand cu 1995, in cadrul Danfoss.

Din 2003 a devenit country division lead pentru doua divizii ale sectorului industrial in cadrul Siemens – industry automation si drive technologies.

In perioada 2009-2010 a fost general manger al Veolia Water Solutions and Technologies, iar in 2010 a revenit in compania Siemens.

Siemens activeaza de peste 100 de ani in Romania,
furnizand solutii tehnice in energie, sanatate, industrie, infrastructure &
cities. Siemens are sediul central in Bucuresti si prezenta regionala in Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Targu
Mures, Timisoara