- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Cosmote adauga 2.000 de minute la cartela Frog

24 Mar, 14:15 • Redactia DailyBusiness
Operatorul telecom Cosmote Romania a anuntat joi ca a adaugat 2.000 de minute in retea la cartela Frog, fata de 1.000 de minute cat includea anterior oferta. In acelasi timp au fost adaugate si 2.000 de SMS-uri.
Cosmote adauga 2.000 de minute la cartela Frog

Astfel, noua oferta imbunatatita pentru cartela Frog pune la dispozitia clientilor 3.000 de minute si 3.000 de SMS-uri in Cosmote.

In plus, numarul de minute nationale si internationale si cel de SMS-uri incluse creste de la 70 la 75 pe luna, in timp ce numarul de 15 MMS-uri catre Frog si Cosmote a devenit nelimitat.

„Frog a fost creat pentru tinerii moderni si activi care folosesc telefonia mobila ca portal de comunicare si divertisment”, a declarat Costas Kapetanopoulos, director de marketing si comunicare al Cosmote Romania.

Astfel, pentru o reincarcare de 5 euro, utilizatorii Frog beneficiaza de: un numar nelimitat de minute si SMS-uri in Frog, 3.000 de minute si 3.000 de SMS-uri in reteaua Cosmote, plus 75 de minute nationale si internationale si 75 de SMS-uri nationale.

La acestea se adauga urmatoarele servicii cu valoare adaugata: internet mobil 3G prin extraoptiunea Connect Mobile 250 MB, acces nelimitat la serviciul Web’n’walk, un numar nelimitat de MMS-uri catre Frog si Cosmote, notificari gratuite de la si catre platforma Twitter si acces gratuit la serviciul Muziton.

Potrivit oficialilor companiei, utilizatorii cartelei Frog pot economisi peste 15 euro credit, comparat cu achizitionarea serviciilor separat.

Pentru a promova cartela Frog, Cosmote Romania a lansat o campanie publicitara complexa, ce include un mix complet de canale: TV, radio, OOH, print, online, comunicare neconventionala in mall-uri, activari BTL, toate menite sa atinga milioane de romani, conform cu estimarile planului de media.

Cosmote Romania avea 6,9 milioane de clienti la 31 decembrie 2010.