- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Elon Musk, împăcat cu un eventual eșec al Twitterului, noul X: „Nu există rețele sociale grozave”

22 Aug, 13:24 • Stefan Simion
Elon Musk a plătit 44 de miliarde de dolari pentru achiziționarea Twitter, anul trecut. Acum, afaceristul vrea să revoluționeze rețeaua socială și este conștient că această mișcare ar putea eșua. 
Elon Musk, împăcat cu un eventual eșec al Twitterului, noul X: „Nu există rețele sociale grozave

Elon Musk visează mare și joacă la risc. El vrea să transforme Twitter, noul X, în ceva cu adevărat „grozav”, cum nu s-a mai pomenit.

„Adevărul trist este că în momentul de față nu există ‘rețele de socializare’ grozave. S-ar putea ca noi să eșuăm, așa cum au prezis atât de mulți, dar vom da tot ce avem mai bun pentru a ne asigura că măcar una este grozavă”, a declarat Elon Musk.

Fondatorul Tesla a început „revoluția” la Twitter la scurt timp după ce a preluat compania.

După achiziționarea acesteia, Musk a concediat conducerea companiei, iar printre cei disponibilizați imediat după încheierea tranzacției s-au numărat Parag Agrawal, CEO-ul Twitter, CFO-ul (Chief Financial Officer) Ned Segal și șeful departamentului juridic și de politici al companiei, Vijaya Gadde.

Elon Musk, acuzat de către Mark Zuckerberg că fuge de luptă

Între timp, utilizatorii X așteaptă lupta dintre Elon Musk și mark Zuckerberg. Șeful Meta în acuză pe rivalul său că bate pasul înapoi.

Preşedintele UFC, Dana White, a declarat pentru Page Six că a vorbit cu ambii miliardari despre schimbul lor de replici făcut pe reţelele de socializare. „Mark Zuckerberg m-a contactat primul şi a spus vorbeşte serios”, a declarat Dana White, care apoi l-a contactat şi pe Elon Musk, care a confirmat lupta: „Da, vorbesc serios!”.

„Aceasta ar fi cea mai mare luptă din istoria lumii, mai mare decât orice s-a făcut vreodată. Ar doborî toate recordurile cu plata-per-vizionare”, a declarat Dana White.

În acest moment, plata-per-vizionare standard a UFC costă 80 de dolari, iar Dana White a spus că va percepe 100 de dolari pentru meciul Musk – Zuckerberg. Cea mai mare plata-per-vizionare a fost pentru meciul Conor McGrergor – Floyd Mayweather din 2017, care a adus venituri de peste 600 de milioane de dolari. Mayweather a luat acasă 275 de milioane de dolari după ce a câştigat, în timp ce McGregor a plecat cu 85 de milioane de dolari.

Tags:
Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult