- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

eMAG estimeaza vanzari de 1 mil. euro anul acesta in noul showroom din Constanta

09 Sep, 11:30 • Redactia DailyBusiness
Magazinul online eMAG deschide joi un showroom in Constanta, ce ar putea genera venituri de 1 milion de euro pana la finalul acestui an, au anuntat reprezentantii companiei.
eMAG estimeaza vanzari de 1 mil. euro anul acesta in noul showroom din Constanta

Showroom-ul are o suprafata de 300 metri patrati, fiind al doilea ca marime din tara, dupa cel din Bucuresti.

„Constanta este o zona strategica pentru noi, cu un mare potential de crestere in comertul online, fiind cel mai urbanizat judet din tara”, a declarat Iulian Stanciu (foto), director eMag.

„Nu intamplator aici deschidem cel mai mare showroom dupa cel din Capitala. Pana la sfarsitul anului estimam ca noul showroom va genera venituri de 1 milion de euro, urmand ca anul viitor sa aduca venituri de 3,5 milioane euro”, a mai spus Stanciu.

Conform companiei, clientii beneficiaza de transport gratuit al comenzilor la showroom sau la domiciliu, indiferent de valoare si destinatie, plata cash la livrare, precum si serviciul de returnare a produselor in 30 de zile de la achizitie.

Lansat in 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMag are in prezent un portofoliu in care se regasesc atat produse si solutii IT si de comunicatii, cat si echipamente electronice.

Compania opereaza magazinul online emag.ro precum si 5 showroom-uri in Bucuresti, Iasi, Ploiesti, Cluj si Timisoara.