Internet/New Media

EuroGsm isi lanseaza propriul portal de job-uri si asteapta peste 2.000 de CV-uri lunar

14 May, 12:33 • Redactia DailyBusiness
Retailerul telecom EuroGsm a lansat propriul portal de job-uri, cariere.eurogsm.ro, si se asteapta sa primeasca, in medie, 2.000 de aplicatii in fiecare luna.
EuroGsm isi lanseaza propriul portal de job-uri si asteapta peste 2.000 de CV-uri lunar

„Incepem sa vorbim despre noi ca si angajatori, nu numai prin beneficiile pe care le oferim, ci si prin politicile noastre in ceea ce priveste resursa umana”, a declarat Alin Negrii (foto), HR manager EuroGsm.

Pe langa informatii despre posturile disponibile in cadrul retelei nationale EuroGsm, portalul ofera si posibilitatea de a aplica cu CV-urile incarcate pe site-urile consacrate cu locuri de munca, dar si in mod direct, completand un CV sau trimitand unul in format .doc sau .PDF. Pentru a putea face acest lucru este necesara fie crearea unui cont de utilizator, fie conectarea prin intermediul profilului de Facebook sau Google+, toate datele fiind securizate.

Cei interesati pot cauta job-ul dorit in functie de oras, nivel de experienta, departament sau locul unde se desfasoara munca, platforma fiind una intuitiva. 

Portalul cariere.eurogsm.ro contine si informatii detaliate despre companie, anumite politici sau reguli interne de necontestat, grupate sub  titulatura „EuroGsm Facts”, sfaturi despre cum ar trebui sa se prezinte candidatii la interviurile de angajare, precum si informatii care sa-i ajute pe cei care doresc sa lucreze la EuroGsm sa cunoasca mai bine compania, inainte de a aplica.

De asemenea, portalul are atasat si un blog, in care sunt publicate articole pe teme de management, dezvoltare personala si resurse umane. Reprezentantii companiei isi doresc ca blogul sa devina o sursa de referinta in domeniu, articolele fiind redactate atat de angajatii EuroGsm, cat si de colaboratori externi.

„Pe cei care exploreaza in detaliu site-ul ii asteapta si o surpriza – posibilitatea de a-si testa logica numerica, verbala sau gandirea spatiala, prin diverse teste”, a mai spus Alin Negrii.

EuroGsm are 116 de magazine in 81 de orase, fiind activ de 18 ani pe piata.