- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

IT Smart Distribution, distribuitor autorizat Lenovo

07 Apr, 13:29 • Redactia DailyBusiness
IT Smart Distribution a semnat recent cu Lenovo acordul de distributie pentru intreaga gama de produse si solutii destinate segmentului SMB.
IT Smart Distribution, distribuitor autorizat Lenovo

Acordul de distributie permite distribuitorului ca, incepand de la 1 aprilie 2015, sa oferteze catre reteaua de parteneri toate tipurile de produse si solutii Lenovo din segmentul SMB:  laptop-uri, desktop-uri, statii de lucru si servere Think. 

„Avem convingerea ca, impreuna cu Lenovo, vom reusi o crestere atat pe plan calitativ, in relatie cu reteaua de parteneri si serviciile de valoare adaugata, cat si in plan cantitativ – la nivelul de cifrei de afaceri”, spune Mona Curceanu, director vanzari si marketing, IT Smart Distribution.   

Portofoliul IT Smart Distribution acopera intregul spectru de produse si solutii IT destinate sectorului de business: de la laptop-uri, desktop-uri, scannere, imprimante si multifunctionale, pana la networking, servere, stocare, securitate si surse de tensiune. Cu un profil de distribuitor de solutii, IT Smart Distribution isi bazeaza cifra de afaceri pe vanzari cu valoare adugata, furnizand partenerilor sai servicii completementare de consultanta si presales pentru evaluarea, dimensionarea sau arhitectura proiectelor.

„IT Smart Distribution, o prezenta noua in peisajul distributiei de IT, dar  cu o echipa de vanzari cu o vasta experienta,  a reusit in ultimii doi ani sa obtina rezultate foarte bune atat la nivelul cifrei de afaceri, dar si prin prisma calitatii retelei de parteneri pe segmentul de business. Avem asteptari indraznete si intentionam ca prin acest acord de distributie sa  consolidam cota de piata pe care o inregistram in prezent in Romania pe segmentul SMB”, declara Aurel Netin, country general manager, Lenovo Romania. 

IT SMART Distribution este in prezent distribuitor autorizat pentru brandurile APC (by Schneider Electric), AEG, Bitdefender, Epson, HP, Kyocera, Lenovo si Toshiba echipamente de birou. Compania a fost infiintata in aprilie 2012.

Lenovo (HKSE: 992) este o companie globala aflata in clasamentul Fortune 500, un lider in furnizarea de tehnologie inovatoare pentru consumatori, companii si organizatii de tip enterprise, cu o cifra de afaceri de 39 de miliarde dolari. Portofoliul de produse si servicii cuprinde PC-uri (inclusiv legendarele Think si marca de produse convertibile Yoga), statii de lucru, servere, stocare, televizoare inteligente si o familie de produse mobile, printre care smartphones, tablete si aplicatii.