- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Moto X, telefonul de 500 mil. dolari, va fi lansat pe 1 august

21 Jul, 13:34 • Redactia DailyBusiness
Google vrea sa  aloce  peste 500 de milioane de dolari pentru promovarea noului sau smartphone, Moto X, care se pare ca va fi lansat pe 1 august. Va fi primul terminal dezvoltat de catre Motorola sub Google, dupa ce compania a fost cumparata in 2011 pentru aproximativ 12 miliarde de dolari.
Moto X, telefonul de 500 mil. dolari, va fi lansat pe 1 august

Vineri, Motorola a chemat presa la un eveniment de lansare ce va avea loc in prima zi a lunii august. ”Veniti si experimentati noul Motorola” a fost indemnul adresat jurnalistilor.Telefonul nu este cu mult mai bun decat alte modele de pe piata, dar spera sa-l faca remarcat printr-o functie noua.

Moto X va avea in permanenta activat controlul prin comanda vocala. Astfel, utilizatorii nu vor trebui decat sa rosteasca un anumit ordin, iar smartphone-ul se va conforma, relateaza Adevarul.

Potrivit „AusDroid“, posesorii de Moto X nu vor trebui decat sa spuna „OK Google Now“ si telefonul va fi gata sa preia un ordin. Aceasta interactiune aminteste de Google Glass, ochelarii inteligenti ai gigantului american, care sunt activati cu comanda: „OK Glass“.

Pe langa acest control vocal, telefonul va dispune si de un nou sistem de notificari. Astfel, in locul unui LED care sa informeze utilizatorul ca a primit un mesaj, ca are un apel ratat sau ca are mailuri necitite, pe ecranul terminalului vor aparea pictograme specifice fiecarei aplicatii. Acest lucru va face mai usoara diferentierea intre un mesaj primit pe Facebook si un SMS.

In plus, Moto X va dispune de o functie cel putin interesanta. Camera foto va putea fi pornita prin scuturarea energica a telefonului.Motorola Moto X va fi vandut online, cel mai probabil prin Google Play Store, dar si prin parteneriate cu operatorii telecom.