- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Noul upgrade de software Apple „scoate” butonul home din urmatoarea generatie de iPad-uri

14 Jan, 15:29 • Redactia DailyBusiness
Noul upgrade de software la gadget-urile Apple va include capacitate multi-touch pentru iPad, acest lucru insemnand faptul ca utilizatorii tabletei vor putea folosi toate degetele, simultan, pentru a interactiona cu interfata touch-screen, scrie presa internationala. Printr-o anumita miscare, utilizatorii vor putea ajunge in home screen fara ajutorul butonului specializat.
Noul upgrade de software Apple scoate butonul home din urmatoarea generatie de iPad-uri

„De asemenea, puteti face un gest rapid pe ecran care sa dezvaluie bara de multitasking”, spun oficialii companiei americane. Apple a lansat o varianta beta, disponibila exclusiv dezvoltatorilor de aplicatii.

Urmare a acestei integrari a capacitatii multi-touch, compania americana are in plan sa elimine complet butonul fizic de „home” in urmatoarea generatie de iPad-uri, care urmeaza a fi lansata in urmatoarele saptamani.

iOS 4.3 a fost lansata joi, dezvoltatorilor, urmand ca in urmatoarele saptamani sa fie disponibil si publicului larg, in varianta finala. Aceasta versiune va include imbunatatiri si pentru iPhone 4 si ultima versiune de iPod Touch.