Internet/New Media

Retailerul de fashion Sole Luxury Boutique vinde ceasuri Apple

20 Apr, 11:44 • Redactia DailyBusiness
Retailerul de produse fashion si infrumusetare Sole Luxury Boutique va introduce in oferta Apple Watch, disponibil in toate cele trei colectii lansate de catre gigantul producator american.
Retailerul de fashion Sole Luxury Boutique vinde ceasuri Apple

„Cu o gama larga de culori si modele, Apple Watch este primul gadget de la Apple menit sa fie purtat de catre utilizator, motiv pentru care suntem de parere ca femeile pasionate de tehnologie vor regasi in acesta nu doar un simplu gadget, ci un adevarat accesoriu de lux”, a declarat Angela Tiboc, director al Diviziei de Fashion&Lifestyle a Sole. 

Potrivit afirmatiilor sale, cu toate ca Apple avea ca strategie vanzarea produselor in magazine cu profil tech, noul gadget va fi disponibil si in mari galerii de lux. Astfel, Sole Luxury Boutique se aliniaza celor mai selecte magazine din lume – Galeriile Lafayette (Paris), Selfridges (Londra) si Isetan (Tokyo), unde au fost deja construite trei boutique-uri in care sunt expuse toate modelele ceasului inteligent.

Apple Watch este disponibil intr-o varianta sport – Watch Sport, o versiune  casual – Watch, dar si intr-una exclusivista, fiind placat cu aur de 18k – Watch Edition. Preturile pentru acestea pornesc de la 1.849, 90 lei, iar pentru modelul de lux, doritoarele pot cheltui intre 49.999,90 lei si 79.999,90 lei, preturile fiind aliniate magazinelor Apple Store din Europa. 

Cele 50 de modele sunt disponibile la precomanda, iar livrarile vor incepe din luna iunie, comenzile fiind onorate in functie de rapiditatea platii. De asemenea, Apple Watch poate fi gasit pentru prezentare si testare si in magazinele Sole Luxury Boutique din Bucuresti si Cluj-Napoca, insa comenzile se pot efectua doar online. 

Sole Luxury Boutique comercializeaza o gama larga de parfumuri, cosmetice, genti, ochelari, gadgeturi, telefoane si accesorii tech de lux.