- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Sony lanseaza doua laptopuri Vaio, unul pentru munca unul pentru relaxare

22 Mar, 15:55 • stefan.neacsu
Prezent la lansarea pe piata romaneasca a doua noi modele de laptop, seful diviziei regionale a Sony, Tomoshiro Nakashima, s-a declarat increzator in evolutia din acest an, sustinand ca si in anul trecut, an de criza, Sony s-a descurcat, crescand peste piata. Pentru anul in curs, el apreciaza ca Sony va evolua mai repede decat piata.
Sony lanseaza doua laptopuri Vaio, unul pentru munca unul pentru relaxare

Prioritatea sa este castigarea primului loc pe sectorul de electronice. O problema majora este segmentul de laptopuri, unde compania se pozitioneaza in zona premium, avand o cota de piata redusa. In rest, varful de lance va fi reprezentat de televizoarele 3D.

Sony a anuntat ca in aceasta saptamana vor fi lansate in Romania doua noi modele, unul pentru clientii de business si unul pentru cei interesati mai mult de multimedia.

[img=1324]Sony Vaio S[/img]
Laptopul de business este unul din seria VAio S, are un ecran de 13,3 inci si o grosime de 24mm. Noutatea interesanta este autonomia sporita a bateriei, laptopul putand fi folosit pana la 7 ore. De asemenea, ecranul are o acoperire anti-reflexie ce permite vizualizarea documentelor pe fond alb in conditii de luminozitate puternica. Monitorul mai are si un senzor de ambient, ce adapteaza luminozitatea. Avantajul pentru noapte sta in luminarea interna a tastelor. Laptopul are un modem 3G incorporat, ce permite viteze de pana la 7,2 mbps

Celalalt laptop ce va fi lansat este cel din seria Vaio F, destinata publicului consumator de multimedia. Ecranul este mare, de 16 inci si ofera posibilitatea conversiei din 2D in 3D. Are un buton ce permite selectionarea instantanee a modului 2D sau 3D in care se poate vedea un film. Calitatea redarii este mare, deoarece rezolutia este full HD. Sunetul are un efect de surround, placa de sunet oferind un efect similar cu 5.1.