- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Sony permite vizualizarea online de filme in mod gratuit, dar cu reclame

31 Mar, 17:53 • stefan.neacsu
Crackle, sistemul de vizionare de filme contra cost al Sony, a devenit gratuit. Sony a eliminat taxa de vizionare si, pentru ca trebuia sa plateasca cineva pentru filmul respectiv, va intra reclama. Conditia este ca utilizatorul sa aiba fie un televizor Sony performant, fie un player blu-ray de aceasta marca.
Sony permite vizualizarea online de filme in mod gratuit, dar cu reclame

Concurenta este reprezentata de Netflix si Hulu Plus, pe de o parte, care pun la dispozitia utilizatorilor filme pe baza unui abonament si Vudu, Amazon si iTunes (de la Apple), de cealalta parte, care ofera continut video platibil per vizionare.

Potrivit gigaom.com, pentru a putea avea un avantaj asupra concurentei, Sony a decis sa permita utilizatorilor sau sa vizioneze continutul video de pe Crackle in mod gratuit. Sigur, cum nu totul in viata este gratis, cineva trebuie sa plateasca. Astfel, solutia aleasa a fost una clasica: publicitatea. Astfel, filmele vor avea pauze din 10 in 10 minute

Vor fi disponibile 200 de filme, lista urmat sa fie marita cu cate 20 de filme pe luna. Potrivit surselor din piata, filmele in cauza vor fi produse de Sony Pictures Entertainment sau alte case de productie detinute de Sony, precum Columbia Pictures sau TriStar Pictures.