Internet/New Media

Stefanini Romania angajeaza 50 de specialisti IT

23 Mar, 12:10 • Redactia DailyBusiness
Stefanini Romania, subsidiara locala a Stefanini, unul dintre principalii jucatori globali in externalizarea de servicii IT, are in prezent peste 50 de pozitii deschise in divizia Application Development, in completarea celor peste 250 de specialisti care lucreaza pe proiecte pentru mai mult de 50 de clienti.
Stefanini Romania angajeaza 50 de specialisti IT

De-a lungul prezentei sale pe piata romaneasca, aceasta divizie a livrat servicii catre mai mult de 200 de clienti si a finalizat cu succes peste 1.000 de proiecte.

Dintre cei peste 250 de angajati, 85% sunt specialisti de nivel middle si senior, in timp ce restul de 15% sunt juniori, principalele tehnologii pe care toti acestia lucreaza fiind .Net, Java, LAMP si Mobile.

Anul acesta, compania vizeaza extinderea echipei locale, iar in prezent are aproximativ 50 de pozitii deschise pentru dezvoltatori software, majoritatea adresate specialistilor cu experienta care au cunostinte solide de Java, Mobile si C#.

Principalele industrii in care activeaza clientii diviziei Application Development a Stefanini includ sectorul energetic, servicii financiare, productie, utilitati, retail, asigurari, dar si vanzatori independenti de software (ISVs).

„Dupa o crestere de 40% in 2014, anul acesta avem ca obiectiv continuarea dezvoltarii echipei din aceasta divizie si livrarea de solutii si servicii clientilor nostri din Europa de Vest, din tari precum Germania, Olanda sau Marea Britanie”, a declarat Sabin Girlea, Director of Operations Application Development, Stefanini Romania.

In ceea ce priveste oportunitatile de dezvoltare in cariera din cadrul diviziei Application Development, reprezentantul companiei spune ca Stefanini ofera diverse training-uri tehnice, cu accent pe tehnologii de nisa sau calificari avansate. Compania acopera toate costurile pentru obtinerea de certificari in domenii prestabilite.

Stefanini este o companie braziliana ce beneficiaza de 27 de ani de experienta in livrarea de servicii IT la nivel mondial. Specializata in diverse industrii, compania ofera expertiza IT clientilor din domenii precum servicii financiare, telecom, asigurari sau sectorul public. 

Prezenta in 34 de tari, Stefanini ofera servicii IT offshore, onshore si nearshore, inclusiv servicii de dezvoltare de aplicatii, precum si servicii BPO. Se numara printre cele mai mari 100 de companii de IT din lume (potrivit BBC News).