Internet/New Media

Teamnet dubleaza numarul de locuri din programul de cursuri gratuite pentru studenti

30 Mar, 15:17 • Redactia DailyBusiness
Grupul Teamnet, unul dintre cei mai importanti integratori  IT&C din regiune, lanseaza cea de-a patra editie a programului "From Zero to Hero", derulat cu scopul de a dezvolta generatia viitoare de specialisti in domeniul tehnologiei din Romania. Programul ofera studentilor si masteranzilor interesati sa dezvolte o cariera in domeniul IT acces la cursuri intensive gratuite cu experti din cadrul Teamnet.
Teamnet dubleaza numarul de locuri din programul de cursuri gratuite pentru studenti

116 locuri sunt deschise in Bucuresti si Iasi, in cadrul programului „From Zero To Hero” 2015, compania dubland astfel numarul fata de editia precedenta, desfasurata in toamna anului trecut. Studentii si masteranzii din universitati tehnice si economice din Romania se pot inscrie incepand cu 30 martie si pana pe 10 aprilie, cursurile urmand sa se desfasoare in perioada 20 aprilie – 15 mai 2015, la sediul central Teamnet din Bucuresti, si in perioada 4 – 29 mai la Iasi. Tinerii au ulterior oportunitatea de a intra intr-un program de internship platit pe o perioada de 3 luni. Pana in prezent, aproximativ 70% dintre participantii la editiile trecute „From Zero To Hero” s-au angajat in cadrul companiei.

„Generatia viitoare de specialisti IT are un potential extraordinar. Tinerii creativi, talentati si pasionati de tehnologie din universitati sunt cei care vor accelera evolutia industriei locale de IT in urmatorii ani si vor transforma Romania intr-un hub regional de tehnologie tot mai puternic. Sustinerea si dezvoltarea inteligentei si creativitatii romanesti se regasesc in continuare printre prioritatile Teamnet, prin desfasurarea unor programe academice ample asa cum este From Zero To Hero, care ofera tinerilor startul pentru o cariera in domeniul IT”, spune Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group.

„From Zero to Hero ofera studentilor si masteranzilor  oportunitati de dezvoltare, venind ca o completare a pregatirii teoretice obtinute in sistemul universitar. Teamnet organizeaza periodic la sediul companiei sesiuni de cursuri gratuite si oportunitati de dezvoltare de care pot beneficia tinerii care isi doresc sa urmeze un internship in cadrul companiei.

Programul „From Zero to Hero” din aceasta primavara ofera 66 de locuri la cursurile de Dezvoltare Software (.net, Java si Oracle), dintre care 16 in Iasi, 30 de locuri la cele de Analiza Business si 20 de locuri pentru studentii interesati de Testare. Cursurile insumeaza 80 de ore de practica, cu exercitii individuale si de echipa, si se vor desfasura pe durata unei luni de zile la sediile companiei Teamnet din Bucuresti si Iasi.

La finalul programului, studentii care dovedesc capacitati tehnice remarcabile si sunt pasionati de tehnologie vor avea ocazia sa ramana in companie, in cadrul unui program de internship platit de 3 luni. Pentru inscriere, studentii trebuie sa trimita CV-ul la adresa [email protected] pana pe 10 aprilie si sa mentioneze in titlul email-ului numele „From Zero to Hero” si tipul de cursuri de care sunt interesati.

Despre Teamnet a inregistrat o cifra de afaceri de 71 milioane de euro in 2013 si a fost inclusa, pentru al saptelea an consecutiv, in topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe. De asemenea, Teamnet este singura companie romaneasca inclusa in categoria „Big 5″ a topului Deloitte Technology Fast 50 Central Europe in 2013, fiind ocupanta locului al treilea in clasament.