- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Angelina Jolie si Sarah Jessica Parker, cel mai bine platite actrite din lume. Vezi Top 10

06 Jul, 17:46 • Redactia DailyBusiness
Angelina Jolie si Sarah Jessica Parker au incasat in ultimele 12 luni un salariu de 30 de milioane de dolari fiecare si impart astfel prima pozitie in topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood, realizat de revista Forbes.
Angelina Jolie si Sarah Jessica Parker, cel mai bine platite actrite din lume. Vezi Top 10

Angelina Jolie ocupa prima pozitie in special datorita filmului de actiune „Salt”, care a avut incasari totale de 300 de milioane de dolari, dar si comediei romantice „Turistul”, care a generat incasari totale de 280 de milioane de dolari.

In acelasi timp, Sarah Jessica Parker a obtinut cea mai mare parte a veniturilor din reluarile difuzate de posturile de televiziune ale serialului „Totul despre sex”, in care actrita americana a fost protagonista si producatoare.

Actrita a primit sume importante si din lansarea unor parfumuri si incheierea unor contracte publicitare, dar si din veniturile de 290 de milioane de dolari generate de filmul „Totul despre sex 2”.

Jennifer Aniston si Reese Witherspoon s-au clasat pe urmatoarele locuri, cu un salariu de 28 de milioane de dolari in ultimele 12 luni.

Ele sunt urmate de Julia Roberts (20 de milioane de dolari), Kristen Stewart (20 de milioane de dolari), Katherine Heigl (19 milioane de dolari), Cameron Diaz (18 milioane de dolari), Sandra Bullock (15 milioane de dolari) si Meryl Streep (10 milioane de dolari).

Topul 10 al celor mai bine platite actrite de la Hollywood se refera la veniturile obtinute de aceste vedete in perioada mai 2010 – mai 2011 si a fost alcatuit de editorii revistei Forbes.

Citeste aici articolul integral.