- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

„Avatar 2”, amanat pentru anul 2016

15 Jan, 16:29 • Redactia DailyBusiness
Lansarea filmului "Avatar 2", regizat de James Cameron, a fost amanata pentru anul 2016, a anuntat Jon Landau, unul dintre producatorii peliculei.
Avatar 2, amanat pentru anul 2016

Anul trecut, regizorul James Cameron a spus ca intentioneaza sa lanseze urmatorul film din aceasta serie in decembrie 2014, iar „Avatar 3” urma sa fie lansat in decembrie 2015, citat de site-ul [url= http://www.nme.com/filmandtv/news/avatar-2-release-delayed-until-2016-says-produce/257476 ]revistei New Musical Express[/url].

Potrivit publicatiei Huffington Post, producatorul Jon Landau a confirmat insa in acest weekend informatia potrivit careia filmul „Avatar 2” se afla „[b]la cel putin patru ani distanta[/b]” de momentul in care va ajunge pe marile ecrane.

In octombrie 2011, actorul Sam Worthington, unul dintre actorii din prima pelicula „Avatar” a anuntat faptul ca al doilea film va fi un lungmetraj „monumental”, iar planurile regizorului James Cameron despre urmatoarele doua filme din aceasta trilogie isi urmeaza cursul lor obisnuit.

Regizorul canadian James Cameron este considerat un expert in domeniul filmarilor care folosesc tehnologii revolutionare. Lungmetrajul sau „Avatar” a devenit filmul cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei – 2,78 miliarde de dolari, conform [url= http://www.mediafax.ro/life-inedit/lansarea-filmului-avatar-2-amanata-pentru-anul-2016-9148254 ]Mediafax[/url].