- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Cel mai cunoscut parior din America vinde o casa cu 29 mil. dolari, in pierdere

19 Apr, 14:00 • Redactia DailyBusiness
Billy Walters, cel mai renumit parior al Americii, a scos la vanzare o casa din Carlsbad, California, langa San Diego, pentru 29 milioane de dolari, usor mai putin fata de cat l-a costat construirea acesteia, relateaza Wall Street Journal.
Cel mai cunoscut parior din America vinde o casa cu 29 mil. dolari, in pierdere

Pariorul profesionist, in varsta de 64 de ani, si-a construit o mare parte din avere din pariurile castigate. A pierdut si sume importante, insa a castigat si 15 milioane de dolari intr-un pariu, dar nu a incheiat niciun an pe minus.

Insa, in real-estate nu a avut la fel de mult noroc.

„Am pierdut bani la fiecare acasa pe care am cumparat-o si vandut-o aici (Carlsbad, n.r.)”, a declarat Billy Walters.

Casa pe care o vinde se afla pe o plaja linistita, fiind una dintre cele opt locuinte pe care le-a detinut impreuna cu sotia in aceasta zona, de-a lungul anilor, conform sursei citate.

Aceasta casa de 10.000 de metri patrati are cinci dormitoare si noua bai si este cea mai scumpa casa din acest oras linistit de pe malul oceanului, fiind la o distanta de jumatate de ora de San Diego.

Cu ferestre mari cu vedere la mare, locuinta mai are, printre altele, si un cinematograf, o camera de poker, un bar mare, doua apartamente, birou, casa pentru oaspeti.

Saptamana trecuta, cuplul a finalizat o noua casa in Cabo San Lucas, Mexic. Ei au, de asemenea, case in Las Vegas, Bahamas si Palm Desert, California, si una in constructie in Rancho Santa Fe.

Billy Walters mai detine opt dealeri auto si o companie in Las Vegas. Jocurile de noroc reprezinta in prezent aproximativ 20% din veniturile sale totale.