Lifestyle

Cel mai frumos magazin din lume se afla pe Calea Victoriei

23 Nov, 15:25 • Redactia DailyBusiness
Galeriile Casei de Bijuterii Sabion, afacerea de familie romaneasca fondata in urma cu 15 ani in Targu-Mures, este cel mai frumos magazin din lume, potrivit unui clasament realizat in urma competitiei internationale Association for Retail Environments (ARE).
Cel mai frumos magazin din lume se afla pe Calea Victoriei

Magazinul redeschis recent pe Calea Victoriei a primit Premiul pentru cel mai frumos magazin din lume dintr-un centru comercial, Premiul pentru inovatie in pardoseala si Premiul pentru expunere artistica in cadrul competitiei internationale ARE Design Awards. Pentru acest premiu, Sabion a concurat cu 500 de mari jucatori de pe piata internationala de retail, precum Tiffany’s, Macy’s  sau Apple Store, scrie BusinessMagazin.ro.

Magazinul, deschis initial in cadrul galeriilor comerciale Cocor, a fost relocat pe Calea Victoriei. Investitia totala in amenajarea magazinului se ridica la circa 800.000 de euro.

Casa de Bijuterii Sabion a luat nastere din pasiunea lui Claudiu Bologa pentru arta realizarii bijuteriilor. Pasiunea a evoluat odata cu dezvoltarea afacerii, iar astazi, celor 16 magazine Sabion din tara li se adauga Galeriile Sabion deschise pe Calea Victoriei 68-70. Unul dintre obiectivele Sabion a fost implicarea unui numar cat mai mare de artisti romani in realizarea bijuteriilor. 

Firma Sabion Elen SRL a avut in 2012 o cifra de afaceri de 8,6 milioane lei, in crestere fata de 2011, si un profit net de 340.000 lei, fata de pierderea din anul anterior.

Citeste si Conflict pe piata de lux: Fondatorul Sabion cere insolventa Helvetansa