Lifestyle

Concertele lunii iulie in Bucuresti: B’estfest, Rock the City, Iron Maiden si Sting

30 Jun, 13:31 • Redactia DailyBusiness
Doua festivaluri devenite deja o traditie - B'estfest, care ii aduce pe Tiamat, Texas, Nas si Nneka, si Rock the City, unde revine trupa Rammstein - se numara printre evenimentele muzicale care vor avea loc in Bucuresti in iulie, alaturi de concerte sustinute de celebrii Iron Maiden si Sting.
Concertele lunii iulie in Bucuresti: B'estfest, Rock the City, Iron Maiden si Sting

Anul acesta, are loc o noua editie a B’estfest
Summer Camp, in weekendul 5-7 iulie, in Tunari. De asemenea, cea de-a cincea editie
a festivalului Rock the City se va desfasura pe 27 si 28 iulie, in complexul
Romexpo din Capitala.

Iron Maiden revine la Bucuresti cu un concert in
cadrul turneului „Maiden England”, care marcheaza al treilea capitol
din istoria trupei.

Nu in ultimul rand, cantaretul britanic Sting revine in
Romania – dupa show-urile sustinute in 2006, 2009 si 2011 -, in cadrul
turneului sau „Back To Bass”, cu un concert la complexul Romexpo din
Bucuresti, pe 31 iulie, scrie Mediafax.

Preturile biletelor la concertul Sting sunt urmatoarele: tribuna (pe scaune) – 479,25 de lei, golden circle (promo) – 272,64 de lei, silver circle (promo) – 204,48 de lei,acces general (promo) – 144,84 de lei. Promotia este valabila pana la epuizarea a cate 2.000 de bilete din fiecare categorie. Ulterior, preturile vor fi urmatoarele: golden circle – 340,8 lei, silver circle – 255,6 lei, acces general – 181,05 lei.

Biletele se gasesc la vanzare in reteaua Eventim – magazinele GermanosOrangeVodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, precum si online, pe eventim.ro.

Sting, pe numele sau real Gordon Matthew Thomas Sumner, s-a nascut pe 2 octombrie 1951. A debutat ca si solist si basist al trupei de muzica rock The Police. In intreaga sa cariera, Sting a primit saisprezece premii Grammy incepand cu anul 1981, atunci cand a primit un Grammy pentru Best Rock Instrumental Performance si o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun cantec. A fost inclus atat in Rock and Roll Hall of Fame cat si in Songwriters Hall of Fame.