Lifestyle

Douglas extinde reteaua din Romania la 18 parfumerii

21 May, 17:47 • Redactia DailyBusiness
Douglas Romania, divizie a retailerului Douglas Holding, atinge un numar de 18 magazine in Romania prin deschiderea noului sau magazin in centrul comercial Mega Mall.
Douglas extinde reteaua din Romania la 18 parfumerii

Parfumeria Douglas din Mega Mall este cel de-al saselea magazin din Bucuresti, Douglas avand magazine in Unirea Shopping Center, Baneasa Shopping City, Promenada, Sun Plaza, AFI Palace Cotroceni. 

„Cautam constant noi oportunitati de a ne extinde reteaua, iar Mega Mall ne-a oferit posibilitatea de a fi prezenti si in zona de est a Bucurestiului”, a declarat Lavinia Ivas, country manager Douglas Romania.

Noua unitate are o suprafata de aproape 300 mp, investitia pentru deschiderea magazinului ridicandu-se la cateva sute de mii de euro.

Reteaua de magazine Douglas numara acum 18 magazine, in 12 orase – Bucuresti, Baia Mare, Brasov, Cluj Napoca, Craiova, Constanta, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Timisoara si Targu Mures.

Douglas Romania a incheiat anul 2013 cu o cifra de afaceri de 55 milioane de lei si o crestere de 7,4% fata de 2012.

La nivel european, Douglas numara peste 1.200 de parfumerii in 19 tari. Retailerul a intrat pe piata locala in 2007.

Douglas Holding este unul dintre principalii retaileri europeni pe segmentul de parfumerie, cu vanzari anuale de peste 3 miliarde de euro. Grupul este format din trei divizii de retail, Parfumeriile Douglas, librariile Thalia si magazinele de imbracaminte AppelrathCüpper, si opereaza o retea de 1.650 de magazine in 19 tari.

Citeste si Douglas investeste in produse proprii in Romania. „Vedem aceasta tendinta si in alte segmente din retail”