Nu mai e nevoie ca gospodinele să-și ia din timpul lor ca să frământe cozonaci, dacă nu mai au acest timp, fiindcă se găsesc peste tot cozonaci gata făcuți.
Pe site-uri de specialitate, rețele sociale sau în supermarketuri, găsim oferte care acoperă toate gusturile și bugetele. Spre exemplu, cozonacii „dolofani” de peste 1 kilogram, umpluți cu nucă și cremă de cacao, stafide, rahat, fructe exotice confiate presărate cu fistic, ori chiar însiropați în vin roșu sau acoperiți cu foiță de aur.
Citește și Arancini, rețeta din bucătăria italiană cu orez și carne care te va surprinde
În supermarketuri, cele mai accesibile prețuri se situează între 13 și 17 lei pentru un cozonac de 450–500 grame, cu nucă și cacao.
În magazinele de specialitate, un cozonac de tip Pandoro sau Panettone, de 700–800 grame, costă între 46 și 130 de lei, în funcție de umplutură.
Prețurile variază în funcție de umplutură și gramaj:
Citește și Cum prepari maioneza în doar două minute. Secretul ca să îi dai un gust delicios