Lifestyle

H&M si-a deschis magazin online

26 Mar, 22:22 • Redactia DailyBusiness
Compania H&M, (H&M Hennes & Mauritz AB) a deschis joi un magazin online, cu preturi incepand de la 19,9 lei.
H&M si-a deschis magazin online

In plus fata de articolele vestimentare, accesoriile in tendinte pentru femei, barbati, adolescenti, copii si decoratiunile interioare, prin noul canal de vanzare, clientii H&M din Romania vor putea achizitiona online produse din departamentul H&M Cosmetics. Clientii vor beneficia de oferte exclusive pentru cumparaturile realizate prin magazinul online. 

„Este un pas important in ceea ce priveste dezvoltarea ofertelor noastre si extinderea prezentei H&M Romania pe mai multe canale de vanzare. Pe langa cele 38 de magazine, clientii H&M din Romania beneficiaza acum, o data cu lansarea magazinului online, de o experienta de cumparaturi completa, atat prin extinderea cu un nou canal de vanzare, cat si prin completarea si imbogatirea gamei de produse oferite”, a declarat Ralf Wein, country manager H&M Romania. 

Pentru a marca lansarea magazinului online, H&M a pregatit pana la finalul lunii martie, o serie de oferte, precum articole selectionate incepand cu pretul de 19,90 lei sau livrarea gratuita a produselor pana in data de 19 aprilie 2015. 

Cel mai recent magazin H&M deschis in Romania este cel de la Brasov, din cadrul noului centru commercial Coresi Shopping Resort, inaugurat astazi.

H & M Hennes & Mauritz AB a fost fondata in Suedia in 1947 si este cotata la NASDAQ OMX Stockholm.Pe langa H&M, grupul include marcile COS, Monki, Weekday si Cheap Monday, & Other Stories, precum si H&M Home. Grupul H&M detine aproximativ 3.500 de magazine in 57 de piete, inclusiv pietele de franciza. In 2014, vanzarile grupului s-au ridicat la 176,620 milioane SEK (inclusiv TVA) si numarul de angajati a depasit 132.000.