- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

„Micul Print” revigoreaza Marea Britanie. Cati bani aduce nasterea mostenitorului Coroanei in economia Regatului

23 Jul, 08:32 • Redactia DailyBusiness
Oficialii britanici spera ca nasterea mostenitorului tronului Marii Britanii va impulsiona considerabil economia Regatului, noteaza publicatia canadiana Edmonton Journal.
Micul Print revigoreaza Marea Britanie. Cati bani aduce nasterea mostenitorului Coroanei in economia Regatului

Britanicii au avut mereu o legatura speciala cu familia regala, iar momentele importante au fost intotdeauna sarbatorite cu fast. Ocaziile fericite, asa cum este cazul aducerii pe lume a unui urmas de vita nobila, sporesc increderea consumatorilor. Britanicii au luat cu asalt mall-urile si terasele, fiind mai dispusi sa cheltuiasca, decat ar fi de obicei. Mandria nationala joaca si ea un rol important in toata aceasta ecuatie, [url=http://www.incont.ro/international/ldquo-copilul-regal-rdquo-revigoreaza-marea-britanie-cati-bani-ar-putea-aduce-mostenitorul-tronului-economiei.html]relateaza
Incont[/url]

 “Agitatia din jurul regalitatii este mai pronuntata acum, de fapt. In vremuri de criza, atunci cand exista recesiune, oamenii au nevoie de ceva care sa le ridice moralul”, e de parere Pauline Maclaran, profesor de marketing. Iar economia tarii are nevoie de o revigorare mai mult decat oricand, in ultimul trimestru avand o crestere modesta, de numai 0,3%.

Site-ul VisitBritain a calculat insa ca intreaga mostenire culturala a Marii Britanii, inclusiv teatrele, galeriile de arta, castelele si casele impunatoare genereaza venituri totale de 7,23 miliarde de dolari pe an, din partea turistilor de peste hotare.