Lifestyle

„Nemuritorii 3D” triumfa in box-office-ul american de weekend: incasari de 32 mil. $ (VIDEO)

14 Nov, 10:10 • Redactia DailyBusiness
Filmul "Immortals/Nemuritorii: Razboiul zeilor 3D", ecranizat de producatorii peliculei "300-Eroii de la Termopile", a ocupat primul loc in box-office-ul american de weekend cu vanzari de 32 milioane de dolari, depasind o alta premiera, "Jack and Jill", o comedie cu Adam Sandler, relateaza HollywoodReporter.
Nemuritorii 3D  triumfa in box-office-ul american de weekend: incasari de 32 mil. $ (VIDEO)

In productia „Nemuritorii”, Regele Hyperion si armata sa de asasini cauta pretutindeni in Grecia o arma mitica faurita de zeul Ares, care ii va permite sa-i goneasca pe zei din Olimp si sa devina stapanul lumii. In misiunea sa, Hyperion se confrunta cu Theseus, fiul unui fierar, care jura sa razbune moartea mamei sale ucise in urma unui atac al armatei conduse de rege.
[dbvideo=766]
Pe locul al doilea in clasament s-a clasat comedia „Jack and Jill” cu Adam Sandler, care a reusit sa adune incasari de 26 milioane de dolari, urmat de fostul lider al box-office-ului, „Puss in Boots/Motanul incaltat”, cu 25,5 milioane de dolari.

Comedia „Tower Heist” a ocupat locul patru cu 13,2 milioane de dolari, iar filmul biografic „J Edgar”, cu Leonardo DiCaprio, locul cinci, cu 11,5 milioane de dolari.