- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

O suvita din parul lui Mick Jagger, vanduta pentru 4.000 de lire sterline

04 Jul, 17:18 • Redactia DailyBusiness
O suvita din parul lui Mick Jagger a fost vanduta pentru 4.000 de lire sterline (4.700 de euro), in timp ce una din podoaba capilara a colegului Keith Richards a fost adjudecata pentru doar 900 de lire sterline (1.059 de euro), la doua licitatii organizate la Londra.
O suvita din parul lui Mick Jagger, vanduta pentru 4.000 de lire sterline

Suvita lui Mick Jagger a fost adjudecata, miercuri, la casa Bonhams, de un cumparator care a licitat prin telefon, presa britanica speculand ca acesta ar fi fost angajat chiar de muzician. Liderul formatiei The Rolling Stones, care s-a confruntat in trecut cu mai multe procese pentru stabilirea paternitatii, s-ar teme ca suvita ar putea fi folosita pentru eventuale teste ADN, informeaza dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Suvita de par s-a aflat in posesia primei sale iubite, Chrissie Shrimpton, vreme de aproape 50 de ani si era evaluata la 1.500 – 2.000 de lire sterline. Mick si-a taiat parul pe cand locuia cu Shrimpton in casa familiei acesteia. Fara ca el sa stie, bunica tinerei a pastrat o suvita din parul lui. Dupa ce bunica a murit, suvita a ajuns in posesia unei matusi si abia apoi in mainile lui Chrissie.Incasarile rezultate din licitatia londoneza de miercuri vor fi donate unor organizatii de ajutorare a persoanelor care au suferit diferite traumatisme in zona fetei.