Lifestyle

Primul magazin de popcorn gourmet din Romania

09 Jan, 11:37 • Redactia DailyBusiness
Pe piata produselor alimentare gourmet din Romania s-a lansat o noua afacere de familie, o idee planuita timp de doi ani, avand la baza un concept de alimentatie naturala, cu ingrediente naturale, fara gluten, fara coloranti si fara "E"-uri.
Primul magazin de popcorn gourmet din Romania

Astfel, incepand din 15 decembrie, pe site-ul kukuruz.ro puteti comanda online sortimente de popcorn precum: classic caramel, cheddar cheese, kukuruz mix, black truffle, classic mediterranean (cu rozmarin, ulei de masline extravirgin si sare roz de Himalaya), almonds caramel, caju caramel, rosemary parmigiano, spicy cheese.

[img=5918][/img]

Produsele pot fi comandate sub forma de popcorn bar sau ambalate in pungi.

„Suntem unii dintre acei parinti ce nu permit copiilor lor sa manance alimente nesanatoase: dulciuri, sticksuri, chipsuri, covrigei, acadele sau bombonele, ce stau cu anii pe rafturile magazinelor din cauza substantelor chimice pe care le contin si suntem convinsi ca nu suntem singurii carora le pasa de ceea ce consuma! Astfel, am fost nevoiti sa cautam solutii care sa satisfaca pofta celor mici, dar si a noastra, de a rontai ceva dulce, gustos si totodata
natural. Din aceasta dorinta a luat fiinta Kukuruz Gourmet Popcorn”, a declarat Carmen Faur, antreprenor.