Lifestyle

Restaurantele cu cele mai ciudate reguli din lume

20 Oct, 00:07 • Redactia DailyBusiness
Cele mai multe restaurante incearca sa atraga clienti promovand mancarea excelenta. Dar uneori, e distractiv sa faci un pas in afara zonei de confort si sa incerci ceva un pic mai traznit, cum ar fi un local unde scaunele sunt realizate din gheata sau chelnerii sunt luptatori ninja.
Restaurantele cu cele mai ciudate reguli din lume

Business Insider a adunat unele dintre
cele mai ciudate restaurante din lume, in care experienta generala
bate de multe ori tariful.

Bacsis pentru bataie 

Clientii chiar platesc sa manance in
acest restaurant unde sunt serviti de chelneri abuzivi. Dick’s Last
Resort, un lant format din 12 restuarante din SUA, este cunoscut
pentru personalul sau nesuferit.

Printre regulile acestui paradis
turistic se numara purtatul de palarii mari din hartie cu insulte,
bataia cu servetele si mancarea grasa.

Mancare cu sperieturi

Chelnerii din acest restaurant din New
York sunt imbracati in costume ninja si incanta clientii cu numere de
magie la masa. Dar atunci cand se asteapa mai putin, ii si sperie.

Mancarea nu se bucura de recomandari
excelente, dar pentru cei care cauta o experienta ciudata (si care au
bani), acesta este locul din New York pentru a incerca.


Salon de gheata in desert 

Restaurantul de gheata Chillout din
Dubai ofera hrana si bauturi calde, cum ar fi kebab, ciocolata calda
si ceai.

Clientii primesc la intrare hanorace cu
gluga, pantofi si manusi si un mocktail, bineinteles cu gheata.

Temperatura din acest restaurant nu depaseste 6 grade Celsius.

Parole si usi secrete 


Rasfatati-va fanteziile de agent secret
la restaurantul Safe House din Wisconsin, unde intrarea se face face
pe baza de parola.

Usi secrete, pereti care se misca si
parole speciale sunt doar cateva din elementele de atractie ale
acestui resturant cu tematica de agent secret.

Dupa ce veti gasi in cele din urma
intrarea, puteti comanda bautura speciala pentru spioni, ce va fi
servita prin intermediul unui tub vidat.

Amenda pentru resturile din farfurie

Curata farfuria sau plateste amenda –
este regula impusa clientilor de un restaurant japonez.

Hachikyo a ajuns pe prima pagina a
ziarelor la inceputul acestui an, atunci cand proprietarul a anuntat
ca va amenda clientii care nu au terminat toata mancarea din farfurie
– pana la ultimul bob de orez.

Restaurantul explica in meniul sau ca
regula dura este de fapt o modalitate de a face donatii pescarilor
din Japonia, care lucreaza in conditii grele si periculoase. „Pentru
a arata recunostinta si aprecierea pentru alimentele pe care ni le
furnizeaza, este interzis sa lasati pana si un bob de orez in
castron”, se arata in meniu.