- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Romania nu apare in dovezile privind scandalul de 9,15 milioane euro din cazul Euro-2012

30 Oct, 14:29 • Redactia DailyBusiness
Spyros Marangos, fostul trezorier al Federatiei Cipriote de Fotbal (CFA), care a formulat acuzatiile de coruptie in cazul Euro-2012, a declarat, intr-un interviu acordat cotidianului ProSport si publicat sambata, ca nu detine dovezi care sa-l vizeze pe Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF).
Romania nu apare in dovezile privind scandalul de 9,15 milioane euro din cazul Euro-2012

Spyros Marangos a precizat, pentru ProSport , ca in declaratiile facute pana in prezent, in presa internationala, nu a oferit niciun nume si nici sume de bani si ca informatiile aparute in cotidianul italian Gazzetta dello Sport sau in alte publicatii in aceste zile reprezinta „minciuni si speculatii”, scrie Mediafax.

Intrebat daca presedintele FRF, Mircea Sandu, se face vinovat de ceva in acest caz, fostul responsabil al federatiei cipriote a raspuns: „Nu m-am exprimat niciodata la adresa dansului. Nu am zis nimic de Romania si nimic despre Mircea Sandu. Mai mult, e prieten bun cu Marios Lefkaritis (n.r. – presedintele Federatiei de Fotbal din Cipru) si ii salut pe amandoi prin intermediul dumneavoastra. Oameni deosebiti! Romania nu apare in dovezile pe care le am”.

Spyros Marangos, fost trezorier al Federatiei Cipriote de Fotbal, a lansat acuzatii potrivit carora s-ar fi dat sume importante de bani unor membri ai Comitetului Executiv al UEFA, pentru ca acestia sa voteze, in 2007, in favoarea candidaturii comune a Ucrainei si Poloniei, la organizarea Campionatului European de Fotbal 2012, defavorizand Italia. Valoarea totata a afacerii este potrivit lui Marangos, de 9,15 milioane euro.