Lifestyle

Strauss Romania lanseaza o cafea ce trebuie consumata in 18 zile de la prajire

11 Jun, 15:43 • Redactia DailyBusiness
Strauss a lansat pe piata locala Doncafé Fresh, o cafea proaspata al carei consum este recomandat intre 4 si 18 zile de la prajire.
Strauss Romania lanseaza o cafea ce trebuie consumata in 18 zile de la prajire

Aceasta poate fi descoperita in cel mai nou coffee shop din Romania, Manufaktura by Doncafé, din Mega Mall.

Doncafé Fresh are origini in Fraijanes (Guatemala), Gitura (Kenya), Sidamo (Etiopia) si Tarrazu (Costa
Rica). Acestea confera cafelei note florale, de citrice, migdale, ciocolata
sau caramel.

[img=6435][/img]

In 4 zile de la
prajire, aromele volatile se amesteca pentru a-i conferi cafelei gust bogat. Dupa aceea, varful de arome poate fi savurat doar in
urmatoarele doua saptamani. Doncafé Fresh poate fi incercat intre 4 si 18 zile de la prajire.

„Manufaktura este un concept si un loc ‘inaintea
timpului’. Este o realizare
romaneasca 100%”, a declarat Marius Melesteu, general manager Strauss pentru Europa Centrala si de Est.

Design-ul spatiului
este creat de artistul vizual Florin Tomescu, un artist care a lucrat
pe diverse medii, de la desen si pictura, la instalatii,
video-art, grafica si design interior. 

Manufaktura introduce, alaturi de cafeaua
proaspata, un
meniu culinar ce include paste Fernando Pensato, patiserie, vinuri, precum si salate,
ceaiuri reci si sucuri naturale.

[img=6436][/img]

Doncafé Fresh
este prajita in instalatiile fabricii
Strauss din Bucuresti, nu este prajita „artizanal”, mentioneaza reprezentantii companiei, care precizeaza ca aceasta este
transportata catre Manufaktura in containere din inox, special
concepute, care sa protejeze aroma si sa mentina prospetimea.

Noua cafea poate fi consumata la Manufaktura, cat si acasa, consumatorii avand posibilitatea sa isi cumpere din cafenea produsul din
originile pe care le prefera.