Lifestyle

Taco Bell deschide restaurant in AFI Cotroceni

12 Dec, 16:05 • Redactia DailyBusiness
Sphera Franchise Group, principalul grup din domeniul food service din România, anunță deschiderea celui de-al patrulea restaurant Taco Bell, în incinta AFI Cotroceni, din București. Noua unitate este rezultatul unei investiții de aproximativ 450.000 de euro.
Taco Bell deschide restaurant in AFI Cotroceni

Taco Bell, cel mai nou brand din portofoliul Sphera Franchise Group, se lansa pe piața românească în noiembrie anul trecut, oferindu-le fanilor produsele originale de inspirație mexicană.

Între timp, brandul și-a extins prezența locală, prin unități plasate în principale centre comerciale din București. Cu o investiție de aproximativ 450.000 de euro, noul restaurant din AFI Cotroceni dispune de o suprafață de 245 mp (interior și terasă) în zona de food court de la parterul mall-ului.

Unitatea urmărește design-ul Global Explorer, un format internațional original Taco Bell, dotat cu bucătărie deschisă, care îi permite fiecărui client să vadă cum este preparată comanda sa, acces WiFi nelimitat și prize USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile.

Restaurantul are o capacitate de 98 de locuri avand mese de tip Hub Tables sau Low Couch Seating.

„Decizia de a continua extinderea brandului în București a fost naturală: ținând cont de numărul mare de consumatori din capitală, este, fără doar și poate, încă loc de creștere aici. În plus, chiar de la lansare, fanii au cerut ca Taco Bell să vină și în AFI Cotroceni”, a spus Mark Hilton, CEO Sphera Group.

Prin deschiderea acestei unități, Taco Bell a creat 30 de noi locuri de muncă pentru comunitate.