Lifestyle

World Class Romania preia clubul francizatului din Timisoara

24 Sep, 18:42 • Redactia DailyBusiness
World Class Romania, companie prezenta de 14 ani pe piata locala de wellness, a decis preluarea integrala a business-ului local de la francizatul sau din Timisoara, avand in vedere cererea din acest oras din ultimii 3 ani.
World Class Romania preia clubul francizatului din Timisoara

Clubul nou reachizitionat presupune o investitie initiala de 850.000 de euro in prima etapa de renovare si dezvoltare: sala de fitness si cardio, studio nou de aerobic (210 mp) si de cycling (cu 42 de biciclete noi), zona de Functional Training, ultimele tendinte in fitness (Queenax si SYNRGY 360), sauna uscata.

In prima parte a anului viitor vor urma noi investitii in zona de piscina si terasa.

Din 25 octombrie, World Class Timisoara va fi redeschis. Din echipa sa vor face parte instructori si antrenori personali precum Julio Papi, Peter Ambjorn, Per Markussen, Izabela Lacatus, Ramona Vasilescu Hnyatek si Raluca Babaligea.

World Class este cel mai mare lant de fitness din Romania, insumand 11 centre, peste 300 de angajati si peste 26.000 de membri.

Cele 11 centre ofera acces in salile de Gym, Aerobic, Cycling si Relaxation Area & SPA.

World Class Romania este o companie cu capital strain, cu activitate in Romania si Serbia si cu o cifra de afaceri estimata pentru 2014 de 12 milioane de euro, din operarea a 11 cluburi de fitness, urmand ca pana la sfarsitul anului 2015 sa ajunga la peste 20 de cluburi si o cifra de afaceri de peste 20 milioane euro.

World Class are obiectivul strategic (si resursele necesare) sa opereze in Romania peste 33 de cluburi moderne pana la finalul anului 2017, facilitand un stil de viata sanatos in toate marile orase din Romania.

In privinta actionariatului, acesta este reprezentat de un fond de investitii polonez – Resource Partners si numara printre investitori institutii consacrate precum Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare si Rabo Bank (una dintre bancile mari europeane, cu capital majoritar olandez).

Fondul are la activ 7 investitii, in variate sectoare economice, atat in Polonia, cat si in Letonia si in Romania.