Media & Advertising

Adrian Sarbu, audiat la DNA

04 Nov, 16:20 • Redactia DailyBusiness
Omul de afaceri Adrian Sarbu (foto) a fost citat de procurori pentru a fi audiat ca martor in dosarul Realitatea Media.
Adrian Sarbu, audiat la DNA

Sarbu a intrat in sediul Directiei
Nationale Anticoruptie luni, in jurul orei 16.00, si a spus ca a fost
citat de procurori in dosarul Realitatea Media, relateaza pesurse.ro.

El precizat ca are calitatea de martor
si nu stie exact ce il vor intreba procurorii DNA.

Si primarul Sectorului 5, Marian Vangelie, s-a prezentat vineri, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), el declarand ca a fost citat ca martor in dosarul privind Realitatea Media. 

Vineri a fost audiat la DNA si Adriean Videanu, in calitate de martor in acelasi dosar.

Intrebat ce le-a spus anchetatorilor, Videanu a aratat ca nu poate sa spuna ce a discutat cu anchetatorii, dar a precizat ca a participat „la niste emisiuni la Realitatea, in direct”. „Au fost multe emisiuni si a fost singura mea relatie cu Realitatea”, a adaugat Videanu.

Firmele Realitatea Media, Strategies Research Investments (detinuta de Cozmin Gusa si Maricel Pacuraru) si Rovigo, fostul administrator judiciar al Realitatea Media, sunt urmarite penal in dosarul in care sunt invinuite 12 persoane, potrivit Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

Astfel, SC Realitatea Media SA este urmarita penal pentru spalare de bani, avand in vedere ca, potrivit anchetatorilor, „exista date si indicii temeinice ca a fost finantata cu bani proveniti din evaziune fiscala, transferul banilor fiind realizat sub forma unor contracte de imprumut”.