- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Cele mai citite articole ale saptamanii pe DailyBusiness.ro

19 Jun, 09:30 • Redactia DailyBusiness
Cititorii au decis: iata articolele care au captat cel mai mare interes in saptamana 12 iunie 2011 - 19 iunie 2011
Cele mai citite articole ale saptamanii pe DailyBusiness.ro

Criza din Grecia loveste leul. Pana unde va ajunge deprecierea?

Pulicat in 16 iunie 2011, 1381 afisari
Cursul afisat de Banca Nationala a Romaniei (BNR) a urcat miercuri la maximul ultimelor trei luni – 4,1756 lei/euro, influentat si de problemele aparute in Grecia. Pentru a vedea cum va evolua cursul in perioada urmatoare, DailyBusiness.ro a stat de vorba cu reprezentantii din domeniu.

Cum a ajuns un fost angajat al Postei sa-si faca un business de milioane de euro
Pulicat in 13 iunie 2011, 1066 afisari
Daniel Ivan, directorul general si fondator al companiei de management al flotelor auto FMS, a pornit pe calea antreprenoriatului in 2002. Pana atunci, lucrase la Posta si la o companie privata In 7 ani, a ajuns la un business de peste 10 milioane lei (2,5 milioane euro).

Bijuteriile false au invadat Romania. Vezi cum pot fi recunoscute
Pulicat in 15 iunie 2011, 871 afisari
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) ne avertizeaza sa fim foarte atenti de unde si mai ales ce bijuterii cumparam, dupa ce in piata s-au inmultit falsurile. In numai trei zile, inspectorii institutiei au depistat in magazinele din Bucuresti si alte 21 de judete nu mai putin de 17 kilograme de bijuterii ce prezentau abateri.

Voleex ataca Loganul. Vor cumpara europenii o masina chinezeasca „made in Bulgaria”? (VIDEO)
Pulicat in 15 iunie 2011, 687 afisari
Chinezii si bulgarii se pregatesc sa lanseze cea mai ieftina masina din Europa, modelul Voleex, sperand sa spulbere suprematia Loganului. Un automobil cu 5 locuri, cu dotari similare si un pret sub cel al modelului romanesc. Vor rupe piata sau dimpotriva, vor avea soarta produselor chinezesti – ieftine, dar de proasta calitate? Vezi ce spun expertii auto.

Am iesit din recesiune, dar ne-am inglodat in datorii. Imprumutam 2,4 mil. euro pe ora
Pulicat in 13 iunie 2011, 653 afisari
Orice om gospodar stie ca, atunci cand are probleme cu banii, trebuie sa isi reduca la minim cheltuielile, iar apoi sa caute bani cu imprumut. Statul roman vede insa cu totul altfel problema. Dovada ca se imprumuta la foc continuu (circa 2,4 milioane euro pe ora), iar datoria publica a crescut ametitor. Nota de plata o vom plati ani de zile de acum incolo.