Media & Advertising

Cele mai citite articole ale saptamanii pe DailyBusiness.ro

14 Apr, 09:30 • Redactia DailyBusiness
Cititorii au decis: iata articolele care au captat cel mai mare interes in saptamana 07 aprilie 2013 - 14 aprilie 2013
Cele mai citite articole ale saptamanii pe DailyBusiness.ro

Bomba cu ceas la Dacia. Decizia care ar putea face Loganul romanesc istorie!
Pulicat in 08 aprilie 2013, 1633 afisari
Uzinele Dacia sunt, in aceste zile, un adevarat butoi cu pulbere. Dupa  greva de avertisment de luna trecuta, sindicalistii ameninta din nou cu proteste, in tentativa de a forta majorarea salariilor pe 2013. Francezii nu par dispusi sa cedeze si ameninta, la randul lor, cu „punerea in pericol a locurilor de munca”. Scandalul risca sa afecteze intreaga economie.

Motiv sa iesi din afaceri: "Unii dribleaza TVA-ul de 24% si fac concurenta neloiala"
Pulicat in 09 aprilie 2013, 882 afisari
Octavian Radu, proprietarul grupului de firme RTC, a declarat marti ca a fost nevoit sa iasa din multe firme din cauza concurentei neloiale. El a dezvaluit si unele „procedee” din culisele administratiei financiare.

Dacia, butoiul cu pulbere care poate arunca Romania in recesiune
Pulicat in 11 aprilie 2013, 717 afisari
Uzinele Dacia sunt ca un butoi cu pulbere care ar putea sa arunce in aer intreaga economie. Cel mai mare exportator din tara risca sa isi inchida portile si sa isi mute productia in Africa. Decizia, ce suna pentru moment ca o amenintare, ar urma sa fie pusa in aplicare daca angajatii vor declansa greva generala.

Gazele de sist, sansa pentru reindustrializare sau pericol de boli, poluare, cutremure?
Pulicat in 08 aprilie 2013, 623 afisari
Extragerea de gaze din Marea Neagra si exploatarea gazelor de sist nu numai ca vor asigura independenta de importurile din Rusia ci vor permite si realizarea de exporturi, anticipeaza expertii. De ce sunt atunci atat de controversate aceste exploatari si ce alte efecte ar mai putea genera?

5 castele europene in care poti dormi regeste (Galerie Foto)
Pulicat in 07 aprilie 2013, 601 afisari
Cei care vor sa experimenteze stilul de viata regal isi pot petrece concediul intr-unul din cele cinci castele europene, care corespund unei game variate de preferinte dar si de bugete.