Media & Advertising

Confident Communications comunica pentru Intermedicas

02 Apr, 16:26 • Redactia DailyBusiness
Confident Communications, agentie specializata mai ales in comunicare business to business, comunica pentru Intermedicas, prima clinica romaneasca de second opinion medical.
Confident Communications comunica pentru Intermedicas

Confident Communications va gestiona comunicarea de business to business, de retail si strategia de social media a Intermedicas.

„La Intermedicas ne-a atras foarte mult elementul de noutate si, mai ales, schimbarea pe care o aduc pe pe piata serviciilor medicale din Romania. Daca in tarile occidentale oamenii sunt obisnuiti deja sa apeleze la clinici de second opinion pentru a obtine solutii medicale complexe, pentru a testa un diagnostic ingrijorator, sau pentru a confirma un tratament medical, in Romania astfel de practici se fac intr-un mod informal si afland despre medici din om in om”, declara Mara Gojgar (foto), fondator Confident Communications. 

„Am ales Confident Communications pentru ca ne doream o agentie specializata in comunicare de business to business si cu expertiza in servicii de nisa. Strategia propusa de Confident Communications s-a pliat pe nevoile noastre de a pozitiona Intermedicas pe segmentul serviciilor medicale premium oferind acces la expertiza medicala internationala si romaneasca, a unor medici selectati printr-un proces foarte riguros”, declara Ana Maria Marian, CEO Intermedicas. 

Reteaua de parteneri medicali a Intermedicas numara in prezent peste 150 de medici si 70 de spitale de stat si private din Romania, Europa, Japonia si SUA, cu expertiza in peste 20 de specializari medicale.

Intermedicas a creat programul de Visiting Professors, prin care lunar medici de talie internationala vin la Bucuresti pentru a consulta pacienti romani. Totodata, Intermedicas implementeaza in companii programul de Personal Health Assistant, primul serviciu de acest gen de pe piata din Romania, creat pentru nevoile managerilor de varf romani si straini.

Confident Communications este o agentie de comunicare specializata mai ales in comunicare B2B, pentru companii medii si mari. Intre serviciile oferite – consultanta in comunicare corporatista si de marketing, relatii cu presa, social media, cross marketing, CSR, comunicare interna, management de eveniment, managementul reputatiei. Industriile de expertiza – medical, asigurari, energie regenerabila, educatie, resurse umane, legal, turism.

Din portofoliul agentiei fac parte clienti precum Intermedicas, Metinvest, Comma Oil, Signal Iduna, AB Energy Romania, Genesis Collegiate, HR Management Club, Tudor.Personal Tailor, Trainart. In anul 2012, Confident Communications a fost co-organizator al evenimentului Marketing 3.0, Philip Kotler in Romania.