Media & Advertising

Confident comunica pentru Intersemat

16 Jun, 15:38 • Redactia DailyBusiness
Confident Communications, agentie specializata in comunicare business to business, comunica pentru Intersemat, al doilea mare jucator pe piata de management al deseurilor, care implineste anul acesta 10 ani de la infiintare.
Confident comunica pentru Intersemat

Confident Communications va gestiona comunicarea de business to business si strategia de social media a Intersemat. 

Intersemat are o experienta indelungata pe piata deseurilor din Romania si pune accent pe inovare in managementul deseurilor atat pe plan national, cat si european. 

„Intersemat este o companie care doreste sa contribuie activ la protejarea si valorificarea unor resurse care sprijina evolutia tarii noastre. Actiunile de comunicare vor fi indreptate cu precadere catre cresterea notorietatii Intersemat in randul clientilor corporate, sustinerea acestora pentru eficientizarea procesului colectarii si reciclarii deseurilor si asigurarea transparentei. Totodata, mesajul Intersemat se va adresa si cetatenilor pentru educarea, constientizare si implicarea acestora in atingerea tintei de reciclare de 50%, impusa de Uniunea Europeana pana in anul 2020”, declara Mara Gojgar (foto), director general Confident Communications.