- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Corina Catrinoiu s-a alaturat echipei de Client Service a agentiei Frank

15 Apr, 14:48 • Redactia DailyBusiness
Incepand cu luna aprilie, Corina Catrinoiu s-a alaturat echipei de Client Service, in calitate de account manager, in cadrul agentiei de publicitate independente Frank.
Corina Catrinoiu s-a alaturat echipei de Client Service a agentiei Frank

Corina Catrinoiu a lucrat anterior in cadrul agentiei Scala JWT, unde a gestionat proiecte ATL si BTL pentru clienti precum Nokia, Nestle – brandurile Joe, Nesquik, Lion, KitKat, si a lucrat la elaborarea si implementarea unor proiecte online pe zona beauty.

De asemenea, aceasta a gestionat clienti multinationali din domeniile FMCG, imobiliare si IT&C, in cadrul McCann Erickson.

Frank Group este o agentie independenta cu activitati in comunicare strategica, branding, comunicare online, evenimente, promotii si retail marketing (prin MSPS) si relatii publice.

Portofoliul de clienti ai grupului include marci precum Skoda, Romtelecom, Sprider Stores, Asirom, Miele, Olympus, Singer, Schenker, Mothercare si altii.

FRANK are birouri si la Sofia, Chisinau si Atena. Grupul este prezent si in Shanghai si Barcelona si are o agentie afiliata la New York, pentru proiecte online.