- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Eminem, in reclama pentru noul Chrysler 200

08 Feb, 10:30 • Redactia DailyBusiness
Rapper-ul Eminem apare intr-o reclama pentru compania de automobile Chrysler, care aduce totodata si un tribut orasului sau natal, Detroit, din statul Michigan, campania debutand pe micile ecrane americane in timpul transmisiunii Super Bowl de duminica, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.
Eminem, in reclama pentru noul Chrysler 200

De asemenea, Eminem va primi 1 mil. de dolari dupa ce a acceptat sa apara intr-un spot publicitar pentru brandul Lipton Brisk, realizat sub forma unui videoclip animat, ce a fost difuzat in pauza finalei campionatului de fotbal american (Super Bowl).

Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, sase albume, care s-au vandut in 60 de milioane de exemplare in toata lumea. Dupa ce si-a facut debutul in 2002 in calitate de actor cu rolul din „8 Mile”, pentru care a fost laudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat sa se concentreze asupra carierei sale de muzician.

Cel mai recent album al sau, intitulat „Recovery”, a fost discul cu cele mai mari vanzari din Statele Unite in anul 2010, potrivit sursei citate.