- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

GolinHarris gestioneaza contul de PR al producatorului german Kludi

04 Aug, 12:32 • Redactia DailyBusiness
Agentia GolinHarris va asigura PR-ul pentru producatorul german Kludi, una dintre cele mai mari companii de piata in Germania si Austria, pe segmentul bateriilor de bucatarie.
GolinHarris gestioneaza contul de PR al producatorului german Kludi

Echipa GolinHarris va asigura pentru Kludi servicii integrate de relatii publice, cu focus pe comunicarea digitala si de brand.

„Agentia a inceput anul acesta sa construiasca pentru Kludi o platforma integrata de comunicare, care include media relations, comunicare corporate si de brand, comunicare business-to-business si digital PR”, se arata intr-un comunicat de presa al GolinHarris.

Florin Barabas, managing director Kludi, a declarat ca firma pe care o reprezinta este intr-o continua dezvoltare a business-ului in Romania, ceea ce face din comunicare un segment important.

GolinHarris Bucuresti a fost creata in acest an, in urma afilierii agentiei Lowe PR la reteaua internationala de PR, GolinHarris Worldwide.

Biroul de la Bucuresti este primul din Europa Centrala si de Est al companiei americane, care detine in total 35 de birouri in America, Asia Pacific, Europa si Orientul Mijlociu.

Portofoliul de clienti GolinHarris Bucuresti include companii precum Electrolux, RBS – Royal Bank of Scotland, Franklin Templeton Investments, Orange sau Johnson&Johnson/

Kludi a fost fondata in Germania in anul 1926, avand in prezent peste 1000 angajati in toata lumea si o cifra de afaceri de aproximativ 100 milioane de euro.

Kludi produce baterii de lux pentru baie si bucatarie, sisteme de dus si accesorii pentru baie precum si baterii medicale pentru clinici.