- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

In cautarea profitului. Ghid esential pentru atingerea succesului in vanzari si marketing

25 Oct, 10:44 • Redactia DailyBusiness
Autori: Christine Harvey, Bill Sykes
In cautarea profitului. Ghid esential pentru atingerea succesului in vanzari si marketing

[b]Editura Publica
Colectia: Economie

Pret 26 lei

Titlu original: In Pursuit of Profit: … The Ultimate Sales and Marketing Success Guide

Cartea intr-un minut:[/b]
[i]Este o lectura obligatorie pentru cei interesati de extinderea afacerii. Cartea cuprinde o serie de tehnici testate, care ajuta in dezvoltarea eficientei personale si de afaceri.[/i]

[b]Cronica DailyBusiness.ro[/b]

Prima sarcina a oricarui manager este sa le inoculeze angajatilor dezvoltarea personala. De aceea, prima lectie este sa stie sa motiveze, atat pe sine, cat si angajatii, clientii, sefii.

Dezvoltarea punctelor forte inseamna sa treci dincolo de zona de confort. Cu toate acestea, oamenii se simt cel mai bine cand ating niveluri noi si isi indeplinesc obiectivele.

O metoda prin care iti cresti increderea in sine si abilitatile este sa notezi in fiecare zi doua lucruri care iti fac placere sau iti aduc satisfactie. O alta metoda de a motiva este sa scoti la iveala liderul care se afla in fiecare om.

Oamenii ating performante mai mari prin sustinere pozitiva, incurajarea valoreaza mult chiar daca este impartita cu zgarcenie.  A face de ras oamenii in public se intoarce impotriva managerului, pentru ca restul grupului va lua partea celui jenat. Modul de exprimare este foarte important si managerii trebuie sa elimine negativismul si critica.

E important sa obtii loialitatea colegilor, clientilor, familiei si prietenilor aratandu-le ce e mai bun in ei, reactionand in mod pozitiv fata de ei.

Expertii in psihologie motivationala sustin ca fericirea unei persoane este direct proportionala cu viteza cu care se indreapta catre un scop. Cu un scop bine definit, oamenii vor pastra un nivel de satisfactie ridicat.