Media & Advertising

Laura Georgescu, acuzata ca transforma CNA in „Consiliul National al Antenelor”

14 Dec, 14:11 • Redactia DailyBusiness
Doi membri ai Consiliului National al Audiovizualului (CNA), Narcisa Iorga si Valentin Jucan, ii cer demisia presedintelui CNA, Laura Georgescu, sustinand ca aceasta "transforma CNA in Consiliul National al Antenelor".
Laura Georgescu, acuzata ca transforma CNA in Consiliul National al Antenelor

Narcisa Iorga si Valentin Jucan sustin, intr-o scrisoare deschisa ca Laura Georgescu a adus „prejudicii majore de credibilitate autoritatii pe care o conduce de un an incoace”.

„Ii cerem demisia pana luni, zi in care a convocat o sedinta extraordinara a CNA, motivand public ca ‘nu are nicio problema sa introduca cu celeritate pe ordinea de zi dosarul Antena 2′”, spun Narcisa Iorga si Valentin Jucan, citati de Mediafax.

„Prin convocarea luni, 16 decembrie, a unei sedinte extraordinare a CNA pentru a discuta cu celeritate dosarul Antena 2, doamna Laura Georgescu se aseaza intolerabil de partea intereselor unui radiodifuzor care, in chiar ziua respectiva are programata o relansare, desi la data de 10 decembrie, modificarea licentei i-a fost respinsa cu 8 voturi din 10 de catre membrii CNA. Noi refuzam sa luam parte la o asemenea sedinta, organizata sub presiune”, mai afirma Narcisa Iorga si Valentin Jucan.

CNA a respins, pe 10 decembrie, solicitarea societatii Antena TV Group de transformare a televiziunii Antena 2 in Antena Stars, unii membri ai Consiliului – Narcisa Iorga si Laura Georgescu – precizand ca postul se va tabloidiza prin emisiunile unor prezentatori ca Bianca Dragusanu in noua grila a canalului. Societatea Antena TV Group SA solicitase CNA modificarea denumirii Antena 2 in Antena Stars, modificarea siglei si a grilei de programe a televiziunii.